Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus informeren wij u vanuit HuurMaat omtrent de maatregelen die wij hebben getroffen.

Geachte relatie,

Vestigingen geopend.

Onze Huurmaatvestigingen zijn zoals gebruikelijk geopend en bemand. Daarnaast zijn wij telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Onze website is permanent beschikbaar.

Leveringen van materieel blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen.

Wel hebben wij onze medewerkers gevraagd de werkwijze van afleveren en ophalen aan te passen en de maximale hygiëne maatregelen in acht te nemen. 
Dit kan er toe leiden dat u gevraagd wordt extra handelingen bij aflevering of ophalen van materieel zelf te verrichten. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Maatregelen in de vestigingen

In onze vestigingen hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. De richtlijnen van het RIVM zijn voor ons leidend. Dit doen wij zowel voor uw als onze veiligheid! Wij vragen u bij het bezoeken van onze vestiging rekening te houden met het volgende:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Het dragen van een mondkapje is vanaf 1 december verplicht in het publieke gedeelte van de vestiging.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • U wordt verzocht afstand te houden bij de balie te hangen.
  • Als u klaar bent, verzoeken wij u de vestiging te verlaten.
  • Betaal bij voorkeur met pin. Bij contante betaling dit graag op de balie leggen. Dit voorkomt hand-contact.
  • Wanneer u ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u de vestiging NIET te bezoeken. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via de e-mail.

Met vriendelijke groet,

Ernst Barthen
Huurmaat BV