Isoleren doe je zelf met HuurMaat en Easycell - Huurmaat.nl
huurmaat kachel propaan 10
huurmaat luxe toiletcabine
Huurmaat breekhamer 5kg elektrisch

Isoleren doe je zelf met HuurMaat en Easycell

Isoleren doe je zelf met HuurMaat en Easycell

Het dak maak je als de zon schijnt. Dit geldt ook voor isolatiewerk. Laat het isolatiewerk niet aankomen tot je weer de winterkou voelt. Gebruik de maanden maart, april, mei, juni, juli, augustus en september om te isoleren. Wist je dat isoleren makkelijk samen met HuurMaat kan. Wij verhuren inblaasmachines en verkopen ook de pakken Easycell. Het inblazen van Easycell is de meest praktische methode voor het isoleren van holle ruimtes. Het is eenvoudig uit te voeren en er is geen ingrijpende verbouwing meer nodig om uw vloer, kap of wand goed te isoleren. Het isolatiemateriaal wordt onder druk ingeblazen in de ruimte. Hierdoor ontstaat een homogene laag die gelijkmatig over de hele ruimte verdeeld is.

Eascell = 2x beter dan ander isolatiemateriaal.

Easycell is een losse vlokisolatie. Het is eenvoudig en snel in te blazen met de inblaasmachine (te huur bij HuurMaat) in uw kap of vloerconstructie in elke gewenste dikte. Easycell isoleert als losse vlok beter dan andere isolatiematerialen door het ontbreken van naden en kieren tussen de platen. Er ontstaat hierdoor geen warmteverlies. Easycell heeft een hoge faseverschuiving, het duurt lang voordat de kou, of de warmte door Easycell heen gaat. Wegens de hoge dichtheid, is Easycell zeer geschikt als isolatie tegen de warmte in de zomer.

Aanbrengen Easycell

Boor een gat in de wand en/of vloer met een gatenzaag. Deze zijn te koop in de HuurMaat shops. Easycell® inblazen met de inblaasmachine. Werkt je op een etage, HuurMaat levert verlengslangen en de Easycell inblaasmachine is voorzien van een afstandsbediening. Gat afdichten met kant en klare kurken stop. Bekijk de INSTRUCTIEVIDEO op het HuurMaat YouTube kanaal.

Voordelen van isoleren met Easycell

 • Duurzaam recycling product
 • Geen ingrijpende verbouwing nodig
 • Easycell® heeft een R-waarde van 5
 • Een geluidsreductie van 10 dB bij een laagdikte van 20 cm.
 • Brandwerend
 • Jeukt niet
 • ISSO gecertificeerd

 

Hoeveel pakken Easycell? Gebruik de Easycell calculator

HuurMaat heeft een speciale calculator ontwikkeld waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen hoeveel pakken Easycell je nodig hebt voor jou isolatieklus. Klik hier om de berekening te starten

Met 8 vestigingen altijd bij jou in de buurt

Heb jij advies nodig welk materieel je het beste kunt gebruiken voor jou klus? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde HuurMaat vestiging.

Kom huren bij HuurMaat en ontvang een 42-delige Makita Bit-Box!

HuurMaat heeft een hete zomer actie voor bedrijven en zzp-ers. Word rekeningklant bij HuurMaat en maak direct gebruik van alle voordelen, zoals huren zonder borg. Bovendien, wanneer je de eerste keer iets huurt, krijg je van ons een super handige 42-delige Makita Bit-Box. Geen losse bitjes meer die rondslingeren! Ben jij klant en breng je een collega vakman aan als nieuwe klant, dan krijg ook jij een bitbox. Eerlijk = Eerlijk.

Hoe word ik klant?

Hoe kun je klant worden? Neem 5 minuten de tijd  en meld je gemakkelijk online aan via deze LINK. Voor een vlotte afwikkeling is het handig dat je een scan in PDF-formaat bij de hand hebt van je KVK inschrijving en je Identiteitsbewijs. Hulp nodig? Laat je helpen in 1 van onze 8 verhuurshops!

Profiteer van de voordelen

 • Huren zonder borg
 • 30 dagen betalingstermijn
 • Facturen per email mogelijk
 • Altijd veilig en gekeurd materieel
 • Bezorgen op locatie

 

Wat heeft HuurMaat jou te bieden?

Wij verhuren o.a.: Hilti gereedschap w.o. breekhamers, muurfrezen, sleuvenfrezen, diamantboren, stofzuigers, betonschuurmachines, cirkelzagen, slijptollen. Maar ook ons overige materieel zoals; bouwdrogers, steigers, loopbruggen, stempels, stutt alone, aanhang hoogwerkers, zelfrijders, schaarhoogwerkers (click HIER voor de hoogwerkerfolder) verhuisliften, pannenliften, platenliften, kanaalliften, Aggregaten stroomvoorziening. Voor groenonderhoud en tuin verhuren wij: minigravers, trilplaten, kruiwagens, steenwagens, grondboren, palenrammers, kettingzagen, heggescharen, bosmaaiers.

Niet kopen maar huren!

Als vakman kun je onmogelijk ieder stuk gereedschap of machine in je bezit hebben. Naast de hoge investering heb je ook niet altijd de ruimte om zelf alles maar op te slaan. Materieel moet onderhouden worden en wel eens gerepareerd. Daarnaast moeten machines, steigers, hoogwerkers en gereedschap gekeurd zijn.  Daarom is huren goedkoper dan kopen! Wil jij een reservering maken voor een hoogwerker, steiger of iets anders? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestigingen