Huur de Makita flipper afkortzaag bij HuurMaat - Huurmaat.nl
huurmaat kachel propaan 10
huurmaat luxe toiletcabine
Huurmaat breekhamer 5kg elektrisch

Huur de Makita flipper afkortzaag bij HuurMaat

Huur de Makita flipper afkortzaag bij HuurMaat

Heb je een klus waar snel moet worden gewisseld tussen afkorten en langszagen. Huur dan bij HuurMaat de Makita Flipper. De Flipper kun je in één snelle handeling van zaagtafel naar afkortzaag om bouwen, relatief licht in gewicht, waardoor gemakkelijker te verplaatsen. De zaagtafel heeft een vermogen van 1650 Watt en wordt standaard verhuurd met materiaalklem, langsgeleider, verstekgeleider, stofzak “linnen”, afstelhoek, inbussleutel 6,0 mm en stofkap onderzijde.

Stofvrij werken met de Makita Flipper? Huur een stofzuiger erbij!

Natuurlijk kun je bij de flipper een stofzuiger huren. Beter voor je gezondheid, is schoner voor de omgeving en bespaart tijd doordat je minder hoeft op te ruimen.

Met 8 vestigingen altijd bij jou in de buurt

Heb jij advies nodig welk materieel je het beste kunt gebruiken voor jou klus? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde HuurMaat vestiging.

Kom huren bij HuurMaat en ontvang een 42-delige Makita Bit-Box!

Word rekeningklant bij HuurMaat en maak direct gebruik van alle voordelen, zoals huren zonder borg. Bovendien, wanneer je de eerste keer iets huurt, krijg je van ons een super handige 42-delige Makita Bit-Box. Geen losse bitjes meer die rondslingeren! kijk hier voor de actie.

Hoe word ik klant?

Hoe kun je klant worden? Neem 5 minuten de tijd  en meld je gemakkelijk online aan via deze LINK. Voor een vlotte afwikkeling is het handig dat je een scan in PDF-formaat bij de hand hebt van je KVK inschrijving en je Identiteitsbewijs. Hulp nodig? Laat je helpen in 1 van onze 8 verhuurshops!