DIBO hogedrukreiniger huur je natuurlijk bij HuurMaat - Huurmaat.nl
huurmaat kachel propaan 10
huurmaat luxe toiletcabine
Huurmaat breekhamer 5kg elektrisch

DIBO hogedrukreiniger huur je natuurlijk bij HuurMaat

Huur bij HuurMaat Professionele Hogedrukreinigers van Dibo

Dibo ontwikkelt, ontwerpt en bouwt machines voor jou als professionele vakman. Niet als nieuwkomer, dat doen ze al 40 jaar. Zij weten wat er speelt, met open vizier voor de vragen van morgen. De DiBO-toestellen zijn uiterst geschikt voor zowel professioneel als industrieel gebruik. Scheepvaart, industrie, gevelreiniging, het verwijderen van graffiti,… Wij zijn er thuis.

Met 8 vestigingen altijd bij jou in de buurt

Heb jij advies nodig welke Dibo je het beste kunt gebruiken voor jou klus? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde HuurMaat vestiging.

Kom huren bij HuurMaat en ontvang een 42-delige Makita Bit-Box!

Word rekeningklant bij HuurMaat en maak direct gebruik van alle voordelen, zoals huren zonder borg. Bovendien, wanneer je de eerste keer iets huurt, krijg je van ons een super handige 42-delige Makita Bit-Box. Geen losse bitjes meer die rondslingeren! kijk hier voor de actie.

Hoe word ik klant?

Hoe kun je klant worden? Neem 5 minuten de tijd  en meld je gemakkelijk online aan via deze LINK. Voor een vlotte afwikkeling is het handig dat je een scan in PDF-formaat bij de hand hebt van je KVK inschrijving en je Identiteitsbewijs. Hulp nodig? Laat je helpen in 1 van onze 8 verhuurshops!