Carat steen- en tegelzaagmachines huur je bij HuurMaat - Huurmaat.nl
huurmaat kachel propaan 10
huurmaat luxe toiletcabine
Huurmaat breekhamer 5kg elektrisch

Carat steen- en tegelzaagmachines huur je bij HuurMaat

Carat steenzaagmachines huur je bij HuurMaat

Bij HuurMaat hebben we voor elke steen, tegel of beton zaagklus de juiste brugzaagmachine van Carat. Wij voeren de modellen P-3508, P-3510, P-3512 en zelfs de P-3515 met een maximale zaagsnede van 150 cm. Ideaal voor het zagen van de trendy grote tegels. De zaagtafels zijn watergekoeld. De toevoer van koelwater kan ook worden verzorgd middels een mee te huren Gloria druktank.

Waarom een Carat steenzaag huren?

  • Duurzame hightech constructie in aluminium en ABS.
  • Inclusief zijtafel
  • Tot 20% gewichtsbesparing ten opzichte van conventionele machines.
  • Ideaal voor het zagen van natuursteen en betontegels.
  • 45 graden verstek zagen
  • Weergave zaaglijn door laserlicht
  • Makkelijk verplaatsbaar door transportwielen

Bezorgen? Geen probleem

Wilt u de zaagtafel laten bezorgen op het werk, geen probleem. Bespreek de bezorgmogelijkheden met onze verhuurspecialisten op de vestiging.

Met 8 vestigingen altijd bij jou in de buurt

Heb jij advies nodig welk materieel je het beste kunt gebruiken voor jou klus? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde HuurMaat vestiging.

Kom huren bij HuurMaat en ontvang een 42-delige Makita Bit-Box!

Word rekeningklant bij HuurMaat en maak direct gebruik van alle voordelen, zoals huren zonder borg. Bovendien, wanneer je de eerste keer iets huurt, krijg je van ons een super handige 42-delige Makita Bit-Box. Geen losse bitjes meer die rondslingeren! kijk hier voor de actie.

Hoe word ik klant?

Hoe kun je klant worden? Neem 5 minuten de tijd  en meld je gemakkelijk online aan via deze LINK. Voor een vlotte afwikkeling is het handig dat je een scan in PDF-formaat bij de hand hebt van je KVK inschrijving en je Identiteitsbewijs. Hulp nodig? Laat je helpen in 1 van onze 8 verhuurshops!