HuurMaat Actueel
huurmaat kachel propaan 10
huurmaat luxe toiletcabine
Huurmaat breekhamer 5kg elektrisch

Actueel

Huurmaat Daniel Goedkoopstraat verhuist

Met ingang van maandag 20 november 2017 is de HuurMaat vestiging aan de Daniel Goedkoopstraat gesloten. Wij helpen u graag verder op de Radarweg 8 op Amsterdam-Sloterdijk.

HuurMaat XL Amsterdam Sloterdijk 3 juli geopend

Nieuwe HuurMaat accountmanager!


Graag willen wij aan u voorstellen, onze nieuwe HuurMaat accountmanager Maurits Kommer. Maurits is 35 jaar en is vader van twee jongens en woonachtig in Leiden.Bij HuurMaat zijn wij blij dat hij ons verhuurteam is komen versterken. Maurits liep 16 jaar geleden al eens stage bij de Barthen Groep en is veel ervaring in de verhuurbranche rijker, weer terug. Zoekt u tijdelijk een steiger of hoogwerker, heeft u drogers of diamantgereedschap nodig? Maurits heeft voor iedere bouwuitdaging een oplossing! Maakt u dus gerust met hem een afspraak om uw behoefte aan tijdelijk materieel met Maurits te bespreken. U kunt hem bereiken op 0652493961.

Elektriciens & Installateurs opgelet!

Met de introductie van de BX 3 schiethamer veroorzaakt Hilti een revolutie in de geschoten montage. Deze schiethamer werkt op een 22 Volt 5,2 Ah accu waarmee u 600 bevestigingen op een enkele acculading maakt. Geen gedoe meer met kruit- of gaspatronen. Met een gewicht van slechts 3 kg schiet u moeiteloos nagels in beton, steen en staal, in vloeren, muren en plafonds. HuurMaat heeft de BX 3 toegevoegd aan het Hilti verhuurassortiment en is vanaf nu te huur. Wij kunnen ook voor u alle denkbare clips en beugels leveren op bestelling, voor de montage van buizen, kabels, contactdozen. Heeft u op korte termijn een installatieklus en wilt u het gemak en de snelheid van de BX 3 schiethamer ervaren? Laat u dan adviseren op de voor u dichtstbijzijnde HuurMaat vestiging. Tot ziens!

Win vrijkaarten voor Summerjazz 2016

Op 21 mei a.s. wordt weer het SummerJazz Festival gehouden in stadspark de Leidse Hout.

Wij zijn trots het mobiele sanitair te mogen leveren voor SUMMERJAZZ 2016. Daarnaast zal HuurMaat een hoogwerker inzetten waarmee VIP gasten op grote hoogte worden gebracht. Wij verloten 50 tickets (a 18,50 euro) voor dit geweldige festival.  Kijk op onze facebook pagina wat je moet doen om ze te winnen!

Het SummerJazz Festival is uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in Nederland. Het is een festival waar je je kan laten verrassen door (inter)nationale artiesten, jonge talenten, kunstenaars, lekker eten, theatervoorstellingen, dansworkshops, dichtkunsten en swingende dj’s.

SummerJazz Festival is een festival dat voelt als één grote huiskamer waar alles kan en mag. Een festival waar je met je beste vrienden, je ouders of je kinderen heen kunt en waar je je volledig kunt verliezen in de muziek. Het is een festival dat voelt als een speeltuin voor jong en oud. SummerJazz Festival is een festival waar je bij wil zijn. Bekijk het programma en meer op de SummerJazz website

Doe mee!

Riool.nl en Huurmaat sponsor van Bloemencorso 2016

Van 20 april 2016 tot en met 23 april 2016 is het Corsoweek in de Bollenstreek. Dit jaar rijdt Riool.nl mee tussen de 50 rijk versierde voertuigen van het Bloemencorso. Wij zullen met een Riool.nl auto een Huurmaat aanhanger trekken met daarop het bord waar alle sponsoren op staan.

Programma:

Van 20 april tot en met vrijdag 22 april worden de praalwagens gestoken in de Klinkenberghal. Vrijdagavond/middag staan de praalwagens opgesteld in het centrum van Noordwijkerhout. Rond 21.15 uur trekt het verlichte Bloemencorso door Noordwijkerhout. Op zaterdag 23 april vertrekt het Bloemencorso om 9.30 uur vanaf de Wilhelminaboulevard in Noordwijk naar Haarlem. Evenals vorig jaar zal het corso ook langs Keukenhof rijden. Het corso komt ’s avonds rond 21.30 uur verlicht het centrum van Haarlem binnen. Zondag 24 april staan de praalwagens op de Gedempte Oude Gracht/Nassaulaan opgesteld. Behalve dat het Bloemencorso van de Bollenstreek het enige evenement van dit kaliber is dat zich afspeelt in het voorjaar, is het eveneens het enige corso dat wordt opgebouwd met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen. Niet voor niets wordt het Bloemencorso van de Bollenstreek ook wel het gezicht van de lente genoemd, want geen corso kan zich meten met de unieke lentekleuren en geuren die dit omgeeft. De optocht bestaat uit zo’n twintig praalwagens en wel meer dan dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens. Voor een extra feestelijke uitstraling wordt de stoet begeleid door muziekkorpsen. Langs de gehele route is er voldoende ruimte voor de vele honderdduizenden bezoekers.

Riool.nl en HuurMaat houden u uit de (natte) wind

In opdracht van de Gemeente Leiden, assisteerde medewerkers van Riool.nl bij het vernieuwen van windmeters. De windmeters sturen de pompen aan van de fonteinen op de Beestenmarkt en in de Rijnsburgersingel. Bij teveel wind worden de pompen automatisch uitgeschakeld om te voorkomen dat passanten nat worden. Bij de werkzaamheden werd gebruik gemaakt van een spin- en autohoogwerker van HuurMaat.

 

Armin van Buuren presents Kingsday Leiden 2016.


Wij zijn trots het mobiele sanitair te mogen leveren voor Armin van Buuren presents Kingsday Leiden 2016. Wij verloten 100 tickets en 1 meet & greet met Armin van Buuren. Wat moet je doen? Like onze facebook pagina. Deel dit bericht en reageer waarom jij die tickets zou moeten winnen. Deelname vanaf 16 jaar.

Stofvrij werken met Hilti

stofvrij werken huur je bij huurmaat
Afgelopen week is onze vestiging aan de Hallenweg 3 te Leiden voorzien van nieuw Hilti gereedschap. Met deze vestiging als hekkensluiter, kunt u nu bij alle HuurMaat vestigingen Hilti gereedschap huren. Wij verhuren tevens alle toebehoren om stofvrij te werken zoals de krachtige stofzuigers van Hilti. Hieronder leest u meer over stofvrij werken

In bijna alle EU-lidstaten heeft men te maken met blootstellingslimieten voor verschillende soorten stof. En dat is niet voor niks. Een aantal stoffen zijn namelijk al schadelijk bij een geringe blootstelling. Daarnaast verkort stof ook nog eens de levensduur van uw machines.

Grootste aanbod stofvrije oplossingen
Het streven is daarom een gezonde, stofvrije werkplek. En dat is nu eenvoudiger dan ooit! Hilti biedt namelijk het grootste aanbod stofvrije oplossingen met TNO certificaat waardoor ook u stofvrij kunt werken.

Pak stof bij de bron aan
Nederland heeft op dit moment de strengste wetgeving op het gebied van stof, vastgelegd in het Stofbesluit. In de praktijk betekent dit dat fijn kwartstof en hardhout direct bij de bron moeten worden afgevoerd.
Met het DRS (Dust Removal System) systeem pakt Hilti het probleem bij de bron aan. De DRS systemen zijn eenvoudig op de Hilti machines te bevestigen en verwijderen het stof onmiddellijk op de plaats waar het ontstaat. (bron Hilti.nl)

Nieuwe schaarhoogwerkers bij HuurMaat

genie schaarhoogwerker huren huurmaat
Trots presenteren wij u onze nieuwe lijn schaarhoogwerkers. Met werkhoogtes van respectievelijk 7,79, 8,10, 9,92 en 11,75 meter hebben wij altijd een passend model voor uw werk. Het onderstel is voorzien vanmassieve ‘non-marking’ wielen. De hoogwerkers zijn geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik. Binnen mag er op stabiele ondergronden bij alle modellen met 2 personen op het platvorm worden gewerkt. Bij buitengebruik mag er op het platvorm van de 32 inch modellen (81,3 cm breed) 1 persoon werken. Deze range hoogwerkers zijn stil, smal en goed manoeuvreerbaar in kleine ruimtes.

Modellen en specificaties:

GS-1932: werkhoogte 7.79 m, breedte 81,3 cm, gewicht 1498 kg, hefcapaciteit 227 kg

GS-2032: werkhoogte 8.10 m, breedte 81,3 cm, gewicht 1825 kg, hefcapaciteit 363 kg

GS-2646: werkhoogte 9,92 m, breedte 117 cm, gewicht 2447 kg, hefcapaciteit 454 kg

GS-3246: werkhoogte 11,75 m, breedte 117 cm, gewicht 1498 kg, hefcapaciteit 318 kg

Onze verhuurmedewerkers adviseren u graag bij de keuze voor de juiste machine.

Schaarhoogwerker huren kijk hier

Nieuwe professionele bouwdrogers bij HuurMaat.

HuurMaat heeft het assortiment vernieuwd en uitgebreid met een reeks “top of the line”  drogers. De DF800 is het “werkpaard” onder de bouwdrogers in ons verhuurprogramma. Deze droger is geschikt voor ruimten van circa 800 m³. De DF800 is de nieuwe standaard voor professionele bouwdroging. Met een onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, ook bij lagere temperaturen, heeft hij 25% meer capaciteit dan zijn voorganger. Nu voorzien van een radiaal ventilator voor meer luchtverplaatsing.

Specificaties DF800
Proceslucht: 230 m³/uur, radiaal ventilator
Nominale capaciteit: 35 l / 24 uurdryfast bouwdroger huurmaat
Aansluitspanning: 230 V / 50 Hz
Opgenomen vermogen: 0,59 (3,4) kW (A)
Afmetingen L x B x H: 480 x 510 x 720 mm
Gewicht: 35 kg
Mobiliteit: verrijdbaar
Min. / max. bedrijfstemperatuur: 0 / 40°C
Ontdooi-inrichting: heetgas thermostaat gestuurd
Aanbevolen zekering: 16 A
Urenteller: standaard
Koelgas: R407C
Geluidsniveau: 54 dB(A)

De DF400 kunt u bij ons huren voor kleinere ruimten tot circa 400 m³. Deze middelgrote bouwdroger wordt veel in de waterschademarkt ingezet en als bouwdroger voor het drogen van appartementen. Hij kan in alle standen vervoerd worden en direct worden aangezet.

Specificaties DF400
Proceslucht: 420 m³/uur, axiaal ventilator
Nominale capaciteit: 75 l / 24 uur
Aansluitspanning: 230 V / 50 Hz
Opgenomen vermogen: 1,4 (6,2) kW (A)
Afmetingen L x B x H: 480 x 510 x 854 mm
Gewicht: 42 kg
Mobiliteit: verrijdbaar
Min. / max. bedrijfstemperatuur: 0 / 40 °C
Ontdooi-inrichting: heetgas thermostaat gestuurd
Aanbevolen zekering: 16 A
Urenteller: standaard
Koelgas: R407C
Geluidsniveau: 56 dB(A)

Klik hier voor ons droog en verwarmassortiment

Ontvochtigen? ….Wij regelen het!

Nieuw bij HuurMaat!zelfrijdende knikarm hoogwerker huurmaat

Nieuw in het HuurMaat assortiment de zelfrijdende knikarm hoogwerker. Ondanks  de compacte afmetingen heeft deze hoogwerker een werkhoogte van 21 meter en een horizontaal bereik van ruim 12 meter. Door de 4×4 aandrijving heeft hij een optimale grip en is de machine ideaal voor gebruik op ruw terrein. Deze hoogwerker heeft een ongekend lage massa, wat het transport voordeliger maakt. De geringe afmetingen maken manoeuvreren in beperkte ruimten mogelijk. De machine weegt 6500 kg en heeft een hefcapaciteit van 225 kg.

zelfrijdende knikarm hoogwerker huurmaat

 

 

Dus zoekt u het (buiten) hogerop….wij regelen het!

 

 

Nieuw! Autohoogwerker bij HuurMaat.

Een autohoogwerker welke mag worden bestuurd met een B rijbewijs. De maximale werkhoogte is maar liefst 20 meter. Daarnaast heeft de autohoogwerker een max. zijdelings werkbereik van 9.5 meter bij een werkbak belasting van max 225 kg.

Overige specificaties:
autohoogwerker huurmaat

De mast is oneindig draaibaar.
Werkbak heeft een afmeting van (hxdxb) 140x110x70 cm.
Max werkhoogte: 20m
Max zijdelings werkbereik: 9.5m
Werkbak: 90°+90°
Werkbak belasting: 225kg en 2 personen
Bediening: vol hydraulisch
Stabilisator type: A+A

Voertuigmaten
Stempelbreedte 283 cm
Rijbreedte 210 cm
Hoogte 285 cm
Lengte 624 cm

Nieuw! Gesloten aanhangers bij HuurMaat.

Als uitbreiding op onze aanhangers met huif, hebben wij aan ons assortiment een aantal gesloten aanhangers toegevoegd met vaste huif.

Even voor u een paar voordelen op een rij:gesloten aanhanger huurmaat

De aanhangers hebben een max laadvermogen van 750 kg en mogen zonder E-rijbewijs gebruikt worden.Minder diefstal gevoelig door de gesloten huif van plaatmateriaal en afsluitbare deuren. Geen indringing van vocht dus goed geschikt voor het vervoeren van kwetsbare goederen. Wij hopen u hiermee steeds beter van dienst te zijn.

Reserveren van deze aanhangers doet u uiteraard bij een HuurMaat vestiging bij u in de buurt.

Wij regelen het!

Huurmaat voegt 13 nieuwe Niftylift hoogwerkers toe aan het assortiment

Met 13 nieuwe Niftylift hoogwerkers wordt de huurvloot van www.huurmaat.nl uitgebreid tot 30 hoogwerkers.Nieuwe nifty hoogwerkers voor www.huurmaat.nl

Het gaat om 11 Niftylift aanhangwagenhoogwerkers bestaande  uit de Nifty 120T met een werkhoogte van 12 meter, de Nifty 170 met een werkhoogte van 17 meter en de 21 meter Nifty 210. Deze aanhangwagenhoogwerkers zijn door hun hydraulische, proportionele bediening en telescooparm simpel, betrouwbaar en gemakkelijk te besturen.

Daarnaast zijn er 2 Niftylift HR 21 D 4×4 zelfrijdende kniktelescoophoogwerkers met een hefhoogte van 12,2 meter nu beschikbaar voor de verhuur. De HR21 hoogwerkers zijn uitgevoerd met een telescopische bovenarm waardoor zeer nauwkeurig gepositioneerd kan worden. Het lage gewicht van de compacte hoogwerker (3,4 ton) zorgt ervoor dat deze op een kleine vrachtwagen getransporteerd kan worden, wat de transportkosten laag houdt.  De HR 21 D 4×4 zelfrijdende kniktelescoophoogwerker  is ideaal voor het gebruik op ruw terrein.

Uitbreiding om aan groeiende vraag te voldoen

 Hans Capel van Huurmaat: “Deze uitbreiding is noodzakelijk om de groeiende vraag naar deze praktische hoogwerkers op te vangen. Het tij lijkt gekeerd te zijn en onze vaste relaties hebben een  toenemend vertrouwen in de verwachte  groei . Zij willen goed en jong materieel om deze groei aan te kunnen. Zelf investeren vindt men op dit moment vaak een stap te ver, dus kiest men voor huren”.

Te huur in de gehele Randstad

 Huurmaat is goed vertegenwoordigd in de Randstad met vestigingen in Leiden, Alphen, Amsterdam, Katwijk en Vlaardingen. Het bedrijf merkt een duidelijk herstel in de verhuur van materieel.  Dit sluit aan bij de berichten dat de hele verhuurbranche in het algemeen weer aan het groeien is.

Ook Huurmaat gaat door met het investeren in nieuw materieel. Klik hier voor het gehele assortiment hoogwerkers

 

5 Nieuwe compacte ladderliften voor Huurmaat

Huurmaat B.V. heeft de nieuwste generatie Junior ladderliften van Böcker Nederland BV in ontvangst genomen. Met de levering van 3 stuks Junior HD18/0-5 en 2 stuks Junior HD24/0-7 heeft www.huurmaat.nl geïnvesteerd in de compactste ladderliften in haar segment. Met een werkhoogte van 18 en 24 meter en een hefvermogen van 250 Kg, vormen deze liften een volledig aanbod voor verhuur van ladderliften. Alle liften zijn voorzien van een 13 PK sterke Honda benzine motor met volledig automatische gasregeling. Het Plateau is in hoogte verstelbaar en is met een breedte van 110 cm multifunctioneel inzetbaar. Huurmaat gaat met deze liften voor gebruiksgemak, kwaliteit en betrouwbaarheid. Klik hier voor het volledige assortiment ladderliften en meer,

 

Interview met Hans Capel van Huurmaat

(bron www.rentit.nl)
(September 2015)

Alles is geregeld, is de slogan van Huurmaat. Samen met www.Barthen.nl en www.Riool.nl levert www.Huurmaat.nl een totaaloplossing. Het lidmaatschap van Verhurend Nederland speelt daarin een ondersteunende rol. Barthen Riool.nl is dé dienstverlener voor West-Nederland met meer dan 60 jaar ervaring in riooltechniek en de verhuur van sanitaire voorzieningen. Het totaalpakket van Riool.nl garandeert de snelste weg naar een oplossing. Huurmaat verhuurt sinds acht jaar vanuit zeven vestigingen machines, gereedschappen en steigers. In 2009 zijn de logistieke afdelingen van Barthen en Huurmaat samen gegaan. Wie een toilet- of schaftwagen bij Barthen huurt, kan ook direct gereedschappen, machines of steigers huren bij Huurmaat.

Met zeven vestigingen concentreren we ons op de Randstad. Daardoor zitten we altijd dicht bij de klant. Om bedrijven buiten West-Nederland te helpen, werken we samen met collega bedrijven binnen Verhurend Nederland, die dezelfde kwaliteitsstandaard als wij hebben en met een aanvullend assortiment. Zo besparen we transportkosten voor de klant. Lees het hele artikel.